Korpa 0

Mima'S Fashion koncept je nastao iz lične potrebe za originalnim komadima garderobe, obuće i ostalim modnim asesoarom najpoznatijih svetskih dizajnera, kao što su Just Cavalli, Trussardi, Moschino, Philipp Plein, Dsquared, Hogan, Armani, Versace, Versace V 19.69, Vivienne Westwood, Met, Guess, Ferre, i td.

Jedan od primarnih ciljeva poslovanja je da kupcima u Srbiji i regionu ponudimo modne brendove vrhunskog kvaliteta po pristupačim cenama, približno cenama u EU.Rezultat koji smo uspeli da napravimo je široki asortiman luksuznih brendova po nižim cenama u odnosu na cene u inostranstvu, a vodeći se politikom opreznog odabira i manipulacije sa robom.
Moto naše kompanije je „Lakše je uštedeti 2 dinara nego zaraditi 1“, te smo za naše kupce otvorili za sada jednu radnju (Bul.Kralja Aleksandra 86-90 TC Fontana, Lokal Br. 10, preko puta ETF-a), u centralnom beogradskom području, u kojoj možete naći sve što treba modernom muškarcu i ženi.

Ono što nas izdvaja od konkurencije jesu male serije garderobe.

Deo našeg koncepta je da kupci ne budu uniformisani, već da komadi odeće, obuće i ostale modne galanterije, koje kupite kod nas budu u malim serijama i samim tim ekskluzivniji od modela kojima je preplavljeno tržište.Mima’S Fashion u toku sezone često ima u ponudi nove modne komade, te su kupci u prilici da svaki put kad nas posete vide osveženu ponudu za sve prilike.

Slika1
Prijavite se na mailing listu !
Subscribe to our mailing list !